Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

         

Veelgestelde vragen

Geboorteconcepten

Hiermee bedoelen we doopsuiker (of bedankjes voor eender welk feest of evenement) & geboortekaartjes.

Idealiter komen jullie best langs ten laatste 6 weken op voorhand voor het geboortekaartje en 12 weken op voorhand voor de doopsuikers of bedankjes.

Tijdens de eerste afspraak gaan we vooral een uitgebreide vragenlijst gaan overlopen. Dit dient om een aangepaste offerte te gaan opmaken op maat van jullie wensen. Indien jullie de offerte goedkeuren gaan we over tot het ontwerpen van jullie geboortekaartje. Indien het geboortekaartje op punt staat, kunnen jullie een proefdruk ontvangen. Aan de hand van de proefdruk gaan we de doopsuikertjes volledig doen passen met het geboortekaartje.

Over het algemeen raden we aan om je doopsuiker ongeveer 6 weken voor jouw uitgerekende datum in huis te hebben. Het allerbeste advies: bestel écht tijdig! Dat is zowel voor jou als ons minder stresserend.
Wij raden aan om evenveel doopsuikers of bedankjes te voorzien, als geboortekaartjes. Het is altijd een goed idee om hier zeker nog een 10 – 15-tal kaartjes bij te doen (alsook doopsuikers mocht je dit wensen). Er zijn namelijk wel altijd enkele kennissen of personen die je jammer genoeg vergeten bent. Of je krijgt altijd wel eens onverwacht bezoek (denk maar aan buren, vrienden van ouders, enz.) waar je jammer genoeg geen kaartje of bedankje voor had voorzien.
Geen nood. Wij helpen jullie graag op weg met de praktische zaken van het vullen en afwerken van de doopsuikers. Wij geven jullie aan hoeveel je nodig hebt van elke vulling en geven de correcte aantallen mee van alle artikelen, dit om overschot zoveel mogelijk te beperken.

Snoepjes en suikerbonen hebben een lange houdbaarheid. We hanteren de regel dat snoepjes en suikerbonen minstens 8-12 maanden houdbaar moeten zijn. Je doopsuiker begin je best een maand voor je uitgerekende datum te verpakken. Ook handig om weten: snoepjes verpak je eerst best in een plastieken zakje voordat je het in de doopsuikerverpakking steekt. Op die manier blijft het snoep langer zacht en heb je geen olievlekken.

De levertermijn staat telkens duidelijk aangeduid per product, wij doen er alles aan om deze termijn niet te overschrijden. De uiteindelijke termijn van de verzending zelf hangt af van de verzendpartners waar we mee werken (bPost, PostNL, DHL). Heb je een doopsuikerconcept op maat besproken bij Petit Moi, dan leveren wij ten laatste 6 weken voor de uitgerekende bevallingsdatum.
Iedereen is bij ons welkom, ook als je een eigen ontwerp voorziet. Bezorg ons het uiteindelijke ontwerp via pdf en dan brengen wij dit met plezier in orde voor jullie.

Bij ons kan je terecht voor het zelf samenstellen van jouw doopsuiker. We verzamelden ondertussen al honderden ideeën en deze vind je voornamelijk terug op onze facebookpagina en instagrampagina. Je kan vertrekken van een concept en zo eventueel jouw kleuren aanpassen.

Het belangrijkste is om eerst de keuze te maken met welke kleuren je graag wil werken. Kies je voor één kleur in combinatie met een neutrale tint of ga je voor meerdere kleuren?
Ook kan je neutrale verpakkingen kiezen maar de inhoud (bv. suikerbonen) in verschillende kleuren kiezen.

Er zijn zoveel opties voor het uitkiezen van jouw verpakking. Vandaar dat we aanraden om te werken met een 4-tal verpakkingen. Dit is meer dan voldoende!

 

Wij staan altijd paraat om een zo goed mogelijk advies te geven en zoveel mogelijk tips om het geboorteconcept volledig naar jullie hand te zetten.

Andere vragen

Neem gerust contact op via mail naar info@petit-moi.be.

We helpen je met plezier verder.

Download onze
infobrochure