Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

         

Hallo !

Ik ben Steffi

Graag stel ik me even aan jullie voor. Ik ben Steffi, 30 jaar jong, en samen met mijn partner heb ik 2 schatten van kinderen: Cézar (2,5 jaar) & Joëlle (10 maand).

In 2020 ben ik gestart met mijn webshop Petit Moi. Gaandeweg is dit concept verder gegroeid tot waar we vandaag staan: een persoonlijke, maar professionele aanpak van jouw geboorteconcepten.

Meer details over mijn loopbaan vind je hieronder.

Petit Moi als webshop

Zomer 2020

Tijdens de zwangerschap van Cézar, mijn oudste zoontje, begon mijn creativiteit te borrelen. Toen heb ik besloten om zelf mijn doopsuikers en geboortekaartje te maken. Het was de eerste stap richting het uitwerken van creatieve geboorteconcepten. Petit Moi was geboren.

Petit Moi kraamcadeaus is waar ik al mijn ideeën en creativiteit in kwijt kan. Zo vind je op onze webshop leuke cadeauboxen, originele pampertaarten, gepersonaliseerde artikelen, enz.

De fijne feedback van onze klanten geeft me telkens zoveel voldoening.

Geboorteconcepten

Voorjaar 2022

De geboorteconcepten zijn pas later opgestart, aangezien ik tot vorig jaar nog fulltime werkte en net 2 zwangerschappen kort op elkaar achter de rug heb. 

Uiteindelijk heb ik dan toch de stap genomen om volledig mijn focus te richten op Petit Moi en de start van totale geboorteconcepten. Eindelijk ging mijn droom in vervulling!

En hier zijn we dan, klaar om jullie allen te helpen bij één van de meest bijzondere momenten van jullie leven. Graag ga ik samen met jullie op zoek naar een mooi, bij jullie passend concept.

shutterstock_2137339171_11x17staand_backgroundshutterstock

In-house drukkerij

Voorjaar 2023

In het voorjaar van 2023 starten wij een eigen drukkerij-afdeling. Op die manier kunnen we jullie nog beter en sneller helpen.

Meer info volgt.

Wie kan bij Petit Moi terecht?

Ben je zwanger? Ga je trouwen? Doet je kleine kapoen zijn of haar communie? Wil je graag de verjaardag van je kindje, van jezelf of van je partner met een leuke attentie vieren? Of op zoek naar kleine bedankjes om je werknemers in de bloemetjes te zetten?

Jawel zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Wij bieden jullie een breed gamma aan ontwerpen voor zowel geboortekaartjes, babyborrelkaartjes, doopsuikerlabels als voor de doopsuikers en de algemene bedankjes.

“Wij doen het uiterste om het concept zo goed mogelijk naaar jullie wensen uit te werken.”


Petit Moi staat in voor kwaliteit, een goede service en een aangenaam contact voor een betaalbare prijs.

Ik kan alvast niet wachten om kennis met jullie te maken en te mogen meewerken aan één van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven!

Veel liefs, Steffi
xxx

 

Download onze
infobrochure