Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

         

Hoeveel kosten geboortekaartjes?

De kostprijs van geboortekaartjes varieert sterk. Er zijn dan ook tal van factoren die de prijs kunnen bepalen: het aantal, het formaat, de optie foliedruk, het soort papier, enz. 

Voor een correcte prijsraming neem zeker contact op. Graag maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor jullie. 

Geboortekaartje West-Vlaanderen - Ieper - Roeselare - Menen - Kortrijk - Zonnebeke - Kortemark - snel en goedkoop

Waaraan moet je denken?

Aantal kaartjes

Maak op voorhand een schatting van het aantal geboortekaartjes dat je nodig hebt. Hoeveel mensen verwacht je op kraambezoek? Geef je een babyborrel of niet? Wens je graag een babyborrelkaartje te bestellen? Of heb je nog ander drukwerk nodig zoals gepersonaliseerde stickers of labels? 

Budget

Stel op voorhand een budget samen voor je geboortekaartjes. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kostprijs varieert sterk naargelang het type kaartje. Door op voorhand een budget te bepalen, kunnen we betere voorstellen doen.

Speciale technieken (bv. foliedruk)

Er zijn enkele speciale technieken die kunnen toegepast worden zoals bv. foliedruk. Wij werken alsook samen met een externe drukkerij die enkel ambachtelijke foliedruk maakt. Voor foliedruk mag je al rekenen op 1.50 € – 2.50 € extra per kaartje, afhankelijk van het aantal kaartjes. 

Verder heb je ook nog speciaal papier waarop je kunt drukken zoals bv. linnen papier of multi-loft kaartjes. Ook hierbij mag je rekenen op 2.00 € – 3.00 € extra per kaartje, afhankelijk van het aantal dat je bestelt.

Voor een correcte prijsberekening neem snel en gemakkelijk contact op via de website, mail of privé-bericht. Wij helpen jullie heel graag verder!

Snel geleverd ?

De levertermijn van de geboortekaartjes hangt natuurlijk af van het soort kaartje. Wens je een kaartje te bestellen uit onze collectie? Dan worden deze de dag zelf nog gedrukt en verzonden.

Ook onze kaartjes op maat (zonder extra’s zoals foliedruk, of speciaal papier) worden binnen de 24u gedrukt en verzonden. 

Kaartjes die een speciale techniek vereisen duren meestal één tot soms twee dagen langer.

Thema

Een thema is leuk om je geboortekaartje, doopsuikers en bedankjes tot een mooi geheel te laten komen. Op basis van het thema geven wij graag advies omtrent de kleur en de stijl van het geboorteconcept. 

Totaalconcept met je doopsuikers

Laat je doopsuikers mooi matchen met je geboortekaartje! Stickers, labels enz. nodig om je doopsuiker of bedankjes af te werken? Neem zeker contact op. Wij maken deze graag op in dezelfde stijl als het geboortekaartje. 

 

Waarom kiezen voor Petit Moi?

Op basis van jullie wensen maken wij het perfecte geboorteconcept. Van geboortekaartje tot doopsuikerdoosjes, stickertjes, een herinneringskist of lolly’s voor de kids? Alles wordt met zorg samengesteld zodat het een mooi geheel vormt.

Geen stress, wij regelen alles. Wij trachten uw bedankjes klaar te hebben ongeveer 6 weken voor de bevallingsdatum. Voor jullie geen last-minute stress tijdens de laatste zwangerschapsweken. Alle voedingswaren zijn minimum 6 tot 12 maanden houdbaar.

Download onze
infobrochure