Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

         

Hoeveel kosten doopsuikers?

Een bedankje voor elk budget

De kostprijs van doopsuiker en geboortebedankjes varieert sterk. Er zijn dan ook tal van factoren die de prijs kunnen bepalen: hoeveel doopsuikers heb je nodig, bestel je de doopsuikers kant-en-klaar, het soort bedankje, …

Voor een eenvoudig zelf samen te stellen geboortebedankje mag je rekenen op ongeveer € 2,50 – € 3,00 per stuk. Ga je voor kant-en-klare bedankjes, dan variëren de kosten tussen € 3,50 en € 4,50. Heb je liever een meer exclusief geschenk? Hou er dan rekening mee dat de prijs kan oplopen tot € 6,50 per stuk.

Hieronder vind je enkele zaken waarmee je rekening moet houden bij het bestellen van je doopsuikers. Uiteraard denken we graag samen met jullie naar de beste oplossing.

Geboortekaartjes, Doopsuiker en geboortebedankjes West-Vlaanderen - Ieper - Roeselare - Menen - Kortrijk - Zonnebeke - Kortemark - snel en goedkoop

Waaraan moet je denken?

Aantal bedankjes

Maak op voorhand een schatting van het aantal geboortebedankjes dat je nodig hebt. Hoeveel mensen verwacht je op kraambezoek? Geef je een babyborrel of niet? Daarnaast is het ook belangrijk te bepalen of je een geboortesuiker per persoon of per koppel geeft. En uiteraard mag je ook de kinderen niet vergeten.

Budget

Stel op voorhand een budget samen voor je doopsuikers. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kostprijs varieert sterk naargelang het type bedankje. Door op voorhand een budget te bepalen, kunnen we betere voorstellen doen.

Zelf maken of kant-en-klaar

Ga je alles zelf samenstellen, of bestel je de geboortegeschenken kant-en-klaar? Beide zijn mogelijk bij Petit Moi. Heb je weinig tijd, dan kun je ervoor kiezen om alles door ons te laten samenstellen. Stel je zelf liever alle bedankjes samen, of een deel hiervan, dan kan dat uiteraard ook.

Voor het samenstellen van een basis kant-en-klaar bedankje of doopsuiker rekenen wij € 0,95 aan. Wens je jouw bedankjes te voorzien van extra’s zoals bloemetjes, enz., reken dan op € 0,55 extra.

Soort geboortebedankjes

Er zijn oneindig veel soorten geboortegeschenken. Heb je al een idee welke richting je uit wil? Geef je iedereen hetzelfde, of kies je ervoor om verschillende bedankjes aan te bieden? 

Thema

Een thema is leuk om je geboortekaartje, doopsuikers en bedankjes tot een mooi geheel te laten komen. Op basis van het thema geven wij graag advies omtrent de kleur en de stijl van het geboorteconcept. 

Presentatiemateriaal

Om je doopsuikers mooi te presenteren kun je gebruik maken van een presentatierek, maar ook schalen, doosjes en mandjes behoren tot de mogelijkheden.

 

Waarom kiezen voor Petit Moi?

Op basis van jullie wensen maken wij het perfecte geboorteconcept. Van geboortekaartje tot doopsuikerdoosjes, stickertjes, een herinneringskist of lolly’s voor de kids? Alles wordt met zorg samengesteld zodat het een mooi geheel vormt.

Geen stress, wij regelen alles. Wij trachten uw bedankjes klaar te hebben ongeveer 6 weken voor de bevallingsdatum. Voor jullie geen last-minute stress tijdens de laatste zwangerschapsweken. Alle voedingswaren zijn minimum 6 tot 12 maanden houdbaar.

Download onze
infobrochure