Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

         

Geboorteconcepten

Doopsuikers, geboortekaartjes, gepersonaliseerde cadeaus en meer

Een baby, daar komt uiteraard ook veel bij kijken: het bekend maken van de zwangerschap, het vragen van een meter of peter, het geboortekaartje, de doopsuikers én de presentatie ervan, en nog zoveel meer…

Petit Moi biedt jullie een totaalconcept aan waarbij alles op elkaar is afgestemd en samen een prachtig geheel vormt.

Uiteraard ben je ook altijd welkom om enkel doopsuikers of een geboortekaartje te laten maken.

Doopsuiker en geboortekaartjes West-Vlaanderen - op maat - geboorteconcepten - betaalbaar - Ieper - Zonnebeke - Roeselare - Kortrijk
Geboortekaartje - Geboortekaart - Geboortekaartje snel en gemakkelijk online in België, dezelfde werkdag nog verzonden

Geboortekaartjes

Uit eigen collectie of 100% op maat

Een geboortekaartje laat familie en vrienden weten dat jullie kleintje is geboren. Kies een ontwerp uit onze collectie of ga voor 100% op maat.

Wij begeleiden je graag bij het drukken van geboortekaartjes, babyborrelkaartjes, labels tot stickers en meer.

Doopsuikers

Traditioneel of liever origineel?

Suikerbonen staan symbool voor vruchtbaarheid en nieuw leven. Bij een geboorte wordt er daarom vaak voor suikerbonen gekozen. Vroeger was het eenvoudig: roze voor een meisje en blauw voor een jongen.

Vandaag zoekt men vaker naar een een originelere invalshoek, of een blijvend geschenk. Bij Petit Moi hebben we tal van leuke artikelen die volledig passen binnen jullie geboorteverhaal: van zoetigheid tot zeepjes, drankjes en zelfs bloemzaadbommetjes.

Doopsuiker en geboortekaartjes West-Vlaanderen - op maat - geboorteconcepten - betaalbaar - Ieper - Zonnebeke - Roeselare - Kortrijk
 

Waarom kiezen voor Petit Moi?

Op basis van jullie wensen maken wij het perfecte geboorteconcept. Van geboortekaartje tot doopsuikerdoosjes, stickertjes, een herinneringskist of lolly’s voor de kids? Alles wordt met zorg samengesteld zodat het een mooi geheel vormt.

Geen stress, wij regelen alles. Wij trachten uw bedankjes klaar te hebben ongeveer 6 weken voor de bevallingsdatum. Voor jullie geen last-minute stress tijdens de laatste zwangerschapsweken.

Alle voedingswaren zijn minimum 6 tot 12 maanden houdbaar.

Download onze
infobrochure