Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

         

Huwelijksuitnodigingen

Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd!

En dan nu plannen maken voor jullie prachtige feest…

De eerste stap hiervoor is uiteraard een uitnodiging die volledig weergeeft in welke stijl jullie zullen huwen. Ik werk graag met jullie samen om een unieke uitnodiging te maken, volledig op maat. 

Ik begin onze samenwerking graag met een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek. We overlopen eens hoe jullie dag er zal uitzien, welke stijl jullie leuk vinden voor de uitnodigingen, welke kleuren jullie wensen toe te passen tijdens het feest… 

Wensen jullie met ons samen te werken? Dan maken we enkele eerste ontwerpen op basis van jullie ideeën. Na jullie feedback pas ik het ontwerp aan tot jullie uitnodigingen helemaal perfect zijn. 

Wij drukken de kaarten of uitnodigingen volledig zelf. Hierdoor hebben wij alles in eigen handen. En verkrijgt u een veel mooier en sneller resultaat, voor een betere prijs!

Huwelijks uitnodiging of trouwkaart regio Zonnebeke, Ieper, Roeselare - West-Vlaanderen - goedkoop drukwerk voor huwelijk
Huwelijks uitnodiging of trouwkaart regio Zonnebeke, Ieper, Roeselare - West-Vlaanderen - goedkoop drukwerk voor huwelijk

100% op maat

Voor jullie huwelijk is enkel het beste goed genoeg. We ontwerpen dan ook graag een trouwkaart helemaal naar jouw wens.

Bij Petit Moi ontwerpen we wekelijks kaartjes en uitnodigingen. We zijn dan ook de perfecte partij om te helpen met het realiseren van het kaartje van jouw dromen.

Voor een trouwuitnodiging of huwelijkskaart op maat gemaakt rekenen wij een ontwerpkost aan van € 165 (excl. drukkost van het kaartje, envelop, ..)

Papiersoorten

Onze standaard kaartjes worden gedrukt op basis papier van 300 gram, dit papier is ruw-mat en heeft een lichte (gebroken wit) structuur.  

Onze tweede optie is ons glanzend papier, dit voelt iets dikker aan (320 gram) en heeft geen structuur. Het structuur papier is verkrijgbaar in het wit en in het ecru. Deze laat je foto’s, afbeeldingen, kleuren, prints enz. op de beste manier uitkomen. 

 Wil je toch liever een iets steviger papier? Dan raden we multiloft of gelijmd papier aan, dit is een stevig papier van 600 gram met zeer lichte structuur. Glanzend is ook een optie. 

Liever iets out of the box? Wij drukken ook uitnodigingen op kalkpapier, eco of groeipapier en zelfs op plexi-glas. 

Huwelijks uitnodiging of trouwkaart regio Zonnebeke, Ieper, Roeselare - West-Vlaanderen - goedkoop drukwerk voor huwelijk
Huwelijks uitnodiging of trouwkaart regio Zonnebeke, Ieper, Roeselare - West-Vlaanderen - goedkoop drukwerk voor huwelijk

Ceremonie-boekje, naamkaartjes menukaarten, wegwijzers..

Mag het wat meer zijn dan enkel uitnodigingen?

Wil je graag een ceremonie-boekje, naamkaartjes voor op tafel, menukaarten, wegwijzers… noem maar op.

Wij horen zoveel bof van gasten als alles samen een prachtig geheel vormt! 

Heb je graag bijhorende drukwerk op maat? Laat het ontwerp van je trouwuitnodiging of trouwkaart terugkomen in je drukwerk. Hierbij denken we aan het ceremonieboekje, naamkaartjes voor op tafel, menukaarten, wegwijzers, sluitzegels voor enveloppen, adresstickers, gepersonaliseerde bedankjes met je eigen ontwerp, enz. 

Waarom kiezen voor Petit Moi

Familiebedrijf uit Zonnebeke

Met onze expertise begeleiden we je graag bij het ontwerpen en drukken van jouw gelegenheidsdrukwerk. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor eender welk drukwerk er bij een huwelijk komt kijken. 

Eens het ontwerp klaar is, drukken wij binnen de 24u. Heb je zelf een ontwerp al klaar, maar nog niemand om deze bij te drukken. Ook dan ben je zeker welkom om enkel gebruik te maken van ons druk-diensten. 

 

Download onze
infobrochure