Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

         

Hoe maken we jouw geboortekaartje?

100% op jouw maat

We begrijpen perfect dat de aankondiging van je kleine spruit, net zoals bij ons, een persoonlijk en uniek moment in je leven is. Daarom doen we er samen alles aan om dit magisch moment vlot te laten verlopen. Zo blijft er meer tijd over voor de voorafgaande nestdrang en het knuffelen nadien.

2022_GeboortekaartjeJoelle_Mockup_4
Geboortekaartje West-Vlaanderen - Ieper - Roeselare - Menen - Kortrijk - Zonnebeke - Kortemark - snel en goedkoop

Werkwijze

Hoe we te werk gaan en wat mag je van ons verwachten kan je terugvinden in onderstaande stappen.

Stap 1. Maak een afspraak

Je neemt best contact met ons op vanaf je 4e à 5e maand zwangerschap. Eerder mag zeker ook! Daarna kun je bij ons langskomen op afspraak. 

Stap 2. Mix & Match

Bezoek ons mooie assortiment in de webshop en ontdek via de filter je eigen stijl en voorkeuren. Kies het kaartje waar je he-le- maal zot van bent en mix and match met bijpassende enveloppen en DIY accessoires voor de doopsuiker.

De tekst op de voor- en achterkant is natuurlijk volledig aanpasbaar. Kleine aanpassingen aan het ontwerp zijn altijd mogelijk mits overleg. 

Stap 3. Ontvang een digitaal voorbeeld

Nadat we je betaling goed ontvangen hebben, sturen we binnen de 7 werkdagen een eerste digitale versie door via mail. Lees deze versie goed na op eventuele schrijffouten zoals bijvoorbeeld foutief gespelde namen, adressen en telefoonnummers. Ligt je geboorte-lijst of rekening nog niet vast, geen probleem! Aanpassingen aan het geboortekaartje kunnen ONGELIMITEERD tot voor de geboorte worden doorgestuurd. Indien jullie extra’s (zoals stickers, buttons of bellenblazers) hebben besteld, krijg je hier ook een digitaal voorbeeld van.

Stap 4. Proefdruk

Wanneer alle knopen doorgehakt zijn, dan maken we voor jou een fysieke proefdruk. Deze wordt opgestuurd met de brievenpost.

Stap 5. Kindje geboren? Proficiat! Stuur ons de gegevens door en wij doen de rest

Op de dag van de geboorte stuur je ons een sms met de laatste ontbrekende informatie. Vermeld hierin zeker de naam, gewicht en de lengte van het kindje én zeker de juiste geboortedatum.

Van zodra we deze info goed ontvangen hebben, sturen we een bevestiging van ontvangst per sms.

Als we de info voor het geboortekaartje voor 13 uur ontvangen, wordt het dezelfde dag nog gedrukt. We drukken ook op zaterdag en zondag, zo ben je zeker van een snelle service.

Stap 6. Afhalen of verzending via BPost

Als de geboortekaartjes gedrukt zijn, brengen we je per sms op de hoogte. Tijdens de bestelling van je kaartje, kon je je keuze doorgeven voor afhalen of levering aan huis.

  • Afhalen: indien je koos voor de optie afhalen, ben je welkom op kantoor op afspraak
  • Levering aan huis: bij de keuze voor thuisleveringen werken wij samen met Bpost voor het verzenden van je geboortekaartje. We sturen je een sms wanneer het pakje werd verzonden en de bijhorende track&trace code. Bpost garandeert voor België 1 dag bezorgingstijd en voor Nederland minimum 3 dagen bezorgingstijd.

Voor 13u besteld, dezelfde dag klaar

Ook in het weekend

Van zodra jullie kindje is geboren en wij de laatste informatie voor het kaartje hebben ontvangen (voor 13u), passen wij alles direct aan zodat alles dezelfde dag gedrukt kan worden (ook op zaterdag en zondag). Vermeld zeker de naam van jullie kindje, gewicht, lengte en de datum. Ontvangen we de gegevens pas na 13u, dan worden de kaartjes de volgende ochtend gedrukt.

Jullie accessoires, verpakkingen en enveloppen kunnen jullie natuurlijk al vroeger afhalen of ontvangen.

 

Download onze
infobrochure