Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

         

Doopsuikers

Van suikerbonen tot een blijvend geschenk

Suikerbonen staan symbool voor vruchtbaarheid en nieuw leven. Bij een geboorte wordt er daarom vaak voor chocolade suikerbonen gekozen. Vroeger was het eenvoudig: roze voor een meisje en blauw voor een jongen. Vandaag zoekt men vaker naar een originelere invalshoek, of een blijvend geschenk.

Bij Petit Moi hebben we tal van leuke artikelen die volledig passen binnen jullie geboorteverhaal.

In onze webshop vind je een deel van onze collectie. Wil je onze volledige catalogus zien, maak dan volledig gratis en vrijblijvend een afspraak via info@petit-moi.be.

Geboortekaartjes, Doopsuiker en geboortebedankjes West-Vlaanderen - Ieper - Roeselare - Menen - Kortrijk - Zonnebeke - Kortemark - snel en goedkoop

Suikerbonen

Alleen het beste is goed genoeg. Daarom werken we met chocolade van De Bock, Papa Chocolat en Vanparijs. En dat proef je.

Onze suikerbonen zijn bovendien verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren. Je kunt ze dan ook probleemloos laten passen bij je geboortekaartje of andere bedankjes.

Liever geen chocolade?

Wil je jouw bedankjes graag vullen met iets anders dan suikerbonen? Wat dacht je van suikerlolly’s, gepersonaliseerde chocoladerepen,  biscuitballetjes, smarties, enz. 

Voor wie liever geen chocolade wil zijn er ook tal van mogelijkheden. Zo hebben we verschillende soorten snoep, gepersonaliseerde lolly’s, popcorn en meer.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Download dan onze infobrochure en maak vrijblijvend en gratis snel een afspraak.

Originele doopsuikers

Kom je liever origineel uit de hoek? Of wens je een geboortebedankje dat helemaal op jouw lijf geschreven is? Wij denken graag met jullie mee.

Bij Petit Moi hebben we honderden opties, gaande van zeep- & verzorgingsproducten, tot kaarsen, drankjes, enz. Voor de kids zijn er onder andere bellenblazers, kleurpotloden, krijtjes en andere leuke gadgets.

Ook qua vulling bieden we graag iets anders. Wat dacht je van een doosje met himalayazout, jeneverbessen, thee of bloemblaadjes? 

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een gepast presentatiestuk.

Waarom kiezen voor Petit Moi

Familiebedrijf uit Zonnebeke

Bij ons kun je terecht voor chocolade van de beste kwaliteit. Daarvoor werken we samen met onder andere De BockPapa Chocolat en Vanparijs.

Liever iets out-of-the-box? Wij denken samen met jullie mee naar een geboortebedankje op jullie maat.

Geen stress, wij regelen alles. Wij trachten uw bedankjes klaar te hebben ongeveer 6 weken voor de bevallingsdatum. Voor jullie geen last-minute stress tijdens de laatste zwangerschapsweken.

Alle voedingswaren zijn minimum 6 tot 12 maanden houdbaar.

 

Download onze
infobrochure