Verlof van 14/07/2023 tot 31/07/2023. Bestellingen worden verwerkt vanaf 01/08/2023.

         

Algemene voorwaarden

Petit Moi draagt klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. Bovendien zijn onze voorwaarden volledig in lijn met de Belgische en Europese wetgeving. Mocht u echter toch nog klachten en/of opmerkingen hebben kan je ons steeds contacteren via info@petit-moi.be.

Petit Moi is een onderdeel van Verhulst-Vandamme VOF
BE 0733.716.710
Spilstraat 16
8980 Beselare (Zonnebeke)
België

1 – Voorwaarden

Petit Moi heeft ten allen tijde het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van de site te wijzigen behoudens de wettelijke voorwaarden.

2- Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en Petit Moi komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst bij Petit Moi. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres.

Petit Moi erkent dat elektronische communicatie zowel als bewijs kan dienen voor de bestelling als goedkeuring van de proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

3- Transport

Petit Moi besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Daarom maakt Petit Moi enkel gebruik van gerenommeerde koerierdiensten.

Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de koerierdienst kan Petit Moi hierop geen invloed meer uitoefenen. Petit Moi kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

Voor klachten en/ opmerkingen kan u natuurlijk wel terecht via +32 (0)474 04 09 93 of via info@petit-moi.be

4 – Beschadiging en risico bij Transport

Eventuele problemen tijdens het transport van uw bestelling (beschadiging of verlies) dienen binnen de 8 dagen uitsluitend via email aan info@petit-moi.be gemeld te worden. 

5 – Leveringstermijn

De leveringstermijn hangt af van het type product, en staat bijgevolg steeds vermeld op de productpagina. De opgegeven levertijden zijn slechts een indicatie en houden geen rekening met vertragingen.

Indien de levering door overmacht wordt verhinderd of uitermate wordt bezwaard, heeft Petit Moi het recht om de overeenkomst aan de omstandigheden aan te passen dan wel de overeenkomst te verbreken. De klant ziet uitdrukkelijk af van eventuele schadevergoeding.

6 – Bedenktijd en beëindiging van de overeenkomst

Het annuleren van de bestelling is door u te allen tijde mogelijk binnen de 14 dagen, tenzij de kaarten of accessoires al bedrukt zijn.

De bedrukte kaarten en accessoires zijn vervaardigd volgens de specificaties van de klant en hebben derhalve een persoonlijk karakter. Net daarom kunnen ze niet teruggenomen worden en is annuleren van de betreffende bestelling niet mogelijk.

7 – Betaling

Betalen is volledig transparant en gebeurt in een beveiligde omgeving. Deze omgeving wordt gecontroleerd door www.mollie.com. 

Bancontact/Maestro

Bij deze betaalmethode kan u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Mastercard/VISA

U kunt uw creditcardgegevens via een beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en via uw creditcardorganisatie wordt gezorgd voor een correcte afhandeling.

Betaal achteraf

Betaal je liever na ontvangst van je goederen? Kies dan voor Klarna Pay Later. Na levering van de goederen sturen zij de betaalverzoeken en eventuele herinneringen. Betalen achteraf is eenvoudig en zonder risico. Let op, aan een herinnering zijn kosten verbonden.

Overschrijving

Betaal je liever via overschrijving? Kies dan voor de optie overschrijving bij het plaatsen van uw bestelling. Na ontvangst van uw betalingen wordt uw bestelling verwerkt.

8 – Klachten en/of opmerkingen

Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde producten of service van Petit Moi, dan kan u ons steeds bereiken via info@petit-moi.be of telefonish op +32 (0)474 04 09 93 op werkdagen van 9u tot 17u.

9 – Prijzen

Alle door Petit Moi aangeboden prijzen van artikelen zijn incl. BTW. Ze blijven geldig gedurende 1 maand nadat het aanbod aan u is toegezonden. Een eventuele kortere geldigheidsduur zal specifiek bij een individueel aanbod vermeld worden.

Petit Moi houdt zich het recht voor om aangeboden prijzen te verhogen na het verstrijken van de overeengekomen leveringstermijn. In dat geval heeft u het recht / de bevoegdheid om uw bestelling alsnog te annuleren en de overeenkomst op te zeggen.

10 – Gegevensbeheer en Privacy

Petit Moi houdt zich volledig aan de Belgische en Europese wetgeving betreffende grensoverschrijdende verkopen per post en op afstand. De verantwoordelijke voor de verwerking van uw gegevens is Petit Moi. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden door ons opgeslagen en gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering, zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsmede het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen en/of van door ons zorgvuldig geselecteerde derden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten.

U beschikt uiteraard over het recht van toegang tot een verbetering van uw gegevens. Wenst u geen mailings meer van ons te ontvangen, dan kunt u ons dat schriftelijk mededelen.

11 – Auteursrecht

Kopiëren en/of namaak wordt bestraft. Geen van de ontwerpen van deze website mag worden vermenigvuldigd door middel van druk, kopie of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van Petit Moi. De vervaardiger en/of gebruiker verbeurt jegens Petit Moi voor elke overtreding van dit verbod een niet voor vermindering vatbare boete van € 5.000,-.

Petit Moi behoud ten allen tijden de rechten op al zijn ontwerpen, inclusief de ontwerpen op maat. Het ontwerp blijft 6 maanden exclusief, na twee jaar vervalt de exclusiviteit en heeft Petit Moi het recht het ontwerp te gebruiken in de vaste collectie.

12 – Contact

Alle contact over deze voorwaarden gebeurt rechtstreeks met Petit Moi.

Telefoon: +32 (0)474 04 09 93
E-mail: info@petit-moi.be

13 – Geschillen

Alle geschillen aangaande de gesloten overeenkomst worden beheerst door het Belgisch recht. Enkel de rechtbanken van Ieper zijn bevoegd om van dergelijke geschillen kennis te nemen. Van deze regeling kan enkel door Petit Moi worden afgeweken.

Download onze
infobrochure